Menu Sluiten

Professionele Droogkasten


Professionele droogkasten

Professionele droogkasten kunnen een geweldige aanwinst zijn voor elk bedrijf. Met professionele droogkasten is er een hoger niveau van droogefficiëntie in vergelijking met typische droogkasten op de markt. Ze bereiken zeer efficiënte droogresultaten door met hoge snelheid te centrifugeren, waardoor het vocht aan de lucht wordt onttrokken.

Dit zorgt ervoor dat er zich geen stoom ophoopt achter de wanden van de droger, wat leidt tot de ophoping van schimmel en meeldauw in de droogkast. Dit helpt ook bij het bereiken van betere droogresultaten en snellere droogtijden.

Deze droogmachines hebben variabele snelheidsinstellingen waarmee u de snelheid kunt regelen waarmee de lucht rond de trommel wordt gesponnen. U hebt ook de keuze uit verschillende droogopties, zoals regelmatig, snel of einddroging.

In een droogkast wordt door middel van het verwarmen van de lucht kleding op zeer voorzichtige wijze gedroogd. Dit gebeurt aan de hand van statische lucht, waardoor kleding en stoffen schoenen in een droogkast geplaatst mogen worden. Een droogkast is zeer energiezuinig als ze werkt met een warmtepomp.

Info over professionele droogkasten

Gegevens over Professionele droogkasten

Een professionele droogkast kopen of huren biedt tal van voordelen.

Voor sauna’s of massagesalons zijn ze alvast onmisbaar: enkel met behulp van een professionele droogkast krijg je al je handdoeken in korte tijd weer zacht en pluizig. Met een professionele droogkast spaar je trouwens zeeën van tijd uit in vergelijking met huishoudelijke toestellen: professionele droogkasten drogen sneller en efficiënter, waardoor ze ook meteen een pak energiezuiniger zijn!

Een (semi) professionele droogkast gaat drie keer langer mee dan een gezinsdroogkast. Baat je een kapperszaak, restaurant of hotel uit? Dan kies je best voor een professionele droogkast. Dit toestel droogt wasgoed tot 8 kilogram in amper 130 minuten.

Dankzij de snelle droogtijd is een professionele droogkast zeker geschikt voor zakelijk gebruik in een klein bedrijf.

Meer info over professionele droogkasten nu op www.miele.be.

Tags

Advies Droogautomaten | Drogers | Grote Droogkasten | Inbouw Droogkast | Industriele Droogkast | Leveranciers Drogers | Leveranciers Professionele Droogkasten |