Menu Sluiten

Droogzuilen


Droogzuilen

Informatie over professionele droogzuilen:

Of je een droogzuil of een wasmachine en droger apart koopt, hangt ervan af hoeveel ruimte jij thuis hebt. Een setje losse apparaten neemt wat meer plek in, maar heeft meer droogcapaciteit, is energiezuiniger en sneller. Om jou op weg te helpen, vind je hier de belangrijkste verschillen tussen een droogzuil en een wasmachine en wasdroger apart. In een kleine ruimte is de plaatsing van een wasautomaat met droger naast elkaar meestal een groot probleem.

Droogzuilen bieden de optimale oplossing met de was-/droog combinatie: 2 krachtige apparaten op een oppervlak van minder dan 1 vierkante meter.

Het grote voordeel van een droogzuil is natuurlijk de ruimtebesparing. Houd er rekening mee dat een combi ook nadelen heeft. Het belangrijkste nadeel is dat niet de totale inhoud van de trommel  na het wassen gedroogd kan worden. De maximale beladingscapaciteit voor het drogen is kleiner dan die voor het wassen.

Meestal de helft. De mogelijkheid van non-stop wassen drogen behoord bij sommige machines tot de mogelijkheid, dit is dan wel een lading van ongeveer 3 kilo, geen volle trommel dus. Tevens kan het op een “wasdag” makkelijk zijn de ene was in de droger te stoppen en de volgende was alvast in de wasmachine.

Info over droogzuilen

Wat je wil weten over Droogzuilen

Een droogzuil vraagt dus meer tijd om uw totale wasgoed te wassen en drogen. Ook een nadeel is dat als er één onderdeel stuk is, het gehele apparaat vaak tijdelijk niet meer te gebruiken is.

Er zijn op de markt waszuilen met lage verbruikswaarden te vinden.

Bovendien hebben ze vaak een ergonomische bediening. Door intelligente technologie kan het wasgoed gelijkmatig en beschermend drogen. Het allergrootste voordeel is natuurlijk hun hoge prestatie op een kleine ruimte. In een kleine ruimte is de plaatsing van een wasautomaat met droger naast elkaar immers een veel voorkomend probleem.

Meer info over droogzuilen nu op www.miele.be.

Tags

Droogzuilen | Leveranciers Droogzuilen | Productvoordelen Droogzuilen | Professionele Droogzuilen | Voordelen Droogzuilen | Wasmachine Stapelen | Wasmachines Kleine Ruimte |