Menu Sluiten

Waszuilen


Waszuilen

Of je een waszuil of een wasmachine en droger apart koopt,hangt ervan af hoeveel ruimte jij thuis hebt. Een setje losse apparaten neemtwat meer plek in, maar heeft meer droogcapaciteit, is energiezuiniger ensneller. Om jou op weg te helpen, vind je hier de belangrijkste verschillentussen een waszuil en een wasmachine en wasdroger apart. In een kleine ruimteis de plaatsing van een wasautomaat met droger naast elkaar meestal een grootprobleem.

Waszuilen bieden de optimale oplossing met de was-/droog combinatie:2 krachtige apparaten op een oppervlak van minder dan 1 vierkante meter.

 

Het grote voordeel van een waszuil is natuurlijk deruimtebesparing. Houd er rekening mee dat een combi ook nadelen heeft. Hetbelangrijkste nadeel is dat niet de totale inhoud van de trommel (bij vollebelading) na het wassen gedroogd kan worden. De maximale beladingscapaciteitvoor het drogen is kleiner dan die voor het wassen.

Meestal de helft. Demogelijkheid van non-stop wassen drogen behoord bij sommige machines tot demogelijkheid, dit is dan wel een lading van ongeveer 3 kilo, geen volle trommeldus.

Info over waszuilen

De discipline van Waszuilen

Tevens kan het op een “wasdag” makkelijk zijn de ene was in dedroger te stoppen en de volgende was alvast in de wasmachine. Een waszuilvraagt dus meer tijd om uw totale wasgoed te wassen en drogen.

Ook een nadeelis dat als er één onderdeel stuk is, het gehele apparaat vaak tijdelijk nietmeer te gebruiken is.

Professionele waszuilen zijn een absolute must bij het verwerken van grote hoeveelheden wasgoed.

Meer info over waszuilen nu op www.miele.be.

Tags

Bediening Waszuilen | Leveranciers Waszuilen | Oplossingen Waszuilen | Professionele Waszuilen | Verbruikswaarden Waszuilen | Voordelen Waszuilen | Waszuilen |