Menu Sluiten

Thermodesinfectoren


Thermodesinfectoren

Thermodesinfectoren kunnen worden voorzien van verschillende injectorwagens, rekken en inzetten voor de tandartspraktijk voor reiniging en thermische desinfectie. Daarbij wordt voldaan aan de algemene eisen dan wel aan de eisen op besmettingsgebied voor medische producten: roestvrijstalen instrumenten, mondspiegels, zuigcanules, thermostabiele speekselzuigslangen, cassettes, trays, behandelinstrumenten zoals turbines, hand- en hoekstukken.

Een compleet nieuw ontwikkelde spoelruimte stelt een nieuwe standaard voor hygiëne. In de met lasertechnologie gelaste naadloze spoelruimte is door de gladde afwerking absoluut geen kans dat vuil zich kan ophopen. Aanhechting van bloedvlekken en andere vervuilingen wordt zo voorkomen.

De machine is nog hygiënischer omdat de verwarmingselementen buiten de spoelkamer zijn geplaatst.

Info over thermodesinfectoren

Wetenswaardigheden over Thermodesinfectoren

De nieuwe generatie apparaten staan voor de hoogst mogelijke mate van hygiëne en betrouwbaarheid. Het filtersysteem dat uit meerdere componenten bestaat, verwijdert vuildeeltjes zeer effectief uit het spoelwater. Groot centraal filter in het bovenrek zorgt voor een optimale bescherming tegen verstoppingen bij hand- en hoekstukken en holle instrumenten.

Met behulp van lasertechnologie naadloos vervaardigde spoel-ruimte met bijzonder gladde naden zorgt ervoor dat vuil of bloed zich niet kunnen hechten.

Uitmuntende reinigingsresultaten worden gegarandeerd door de controlefunctie op zowel spoeldruk als sproeiarmen, die een wegvallende spoeldruk of blokkades onmiddellijk detecteert.

Meer info over thermodesinfectoren nu op www.miele.be.

Tags

Leveranciers Thermodesinfectoren | Overzicht Thermodesinfectoren | Productvoordelen Thermodesinfectoren | Tandartspraktijken Desinfecteren | Tandartspraktijken Reinigen | Thermodesinfectoren Tandarts | T |