Menu Sluiten

Reinigingsoplossingen


Reinigingsoplossingen

Bedrijven die zich toeleggen op professionele reiniging en hygiëne dragen bij aan het garanderen van een hoge mate van reinheid en, waar nodig, desinfectie overal buitenshuis. Hierdoor wordt bijgedragen aan het verminderen of voorkomen van contact met ernstige en potentieel schadelijke ziekteverwekkers.

Het kiezen van een reinigingsoplossing voor uw onderdelen is het maken van een zakelijke keuze voor de lange termijn. Hierbij houdt u rekening met o.a.

de jaarlijkse kosten, de duurzaamheid en de prestaties die aan uw behoeften moeten voldoen. Of u nu een nieuw watergedragen reinigingssysteem overweegt of één op basis van oplosmiddelen, dan wel nPB of TCE wilt vervangen of op zoek bent naar een oplossing voor een bijzonder moeilijke reinigingsuitdaging.

Veel conventionele reinigingsmiddelen bevatten zepen en detergenten. Vaak wordt gedacht dat deze ingrediënten het oppervlak hygiënisch reinigen. Detergenten kunnen namelijk vet en aan vet klevende stoffen in water oplossen.

Gevaar voor een methodefout ligt hier echter op de loer.

Door het gebruik van te veel conventioneel reinigingsmiddel, is het vuil wel (gedeeltelijk) verwijderd maar blijven sporen van het schoonmaken achter. Met als gevolg dat de ruimte niet hygiënisch is gereinigd.

Info over reinigingsoplossingen

Gegevens over Reinigingsoplossingen

Reinigingsmiddelen die zijn samengesteld op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur kennen dit probleem niet.

Reinigingsmiddelen met deze basis zijn biologisch afbreekbaar en er blijft er geen residu achter.

Door de oxiderende werking van waterstofperoxide in een licht gezuurde oplossing worden oppervlakken gereinigd en hygiënisch schoongemaakt. De ruimte is vlek- en streeploos schoon. Het product is geschikt voor een heel breed spectrum en wordt in doseringen toegepast.

De juiste reinigings- en desinfectieapparaten voeren hun taken snel en betrouwbaar uit door een krachtige spoeltechniek.

Meer info over reinigingsoplossingen nu op www.miele.be.

Tags

Bedrijven Reinigingsoplossingen | Hygienische Wassen | Industrieel Wassen Kleding | Industrieel Wassen Textiel | Industrieel Wassen Wasgoed | Industrieel Wassen | Leveranciers Professioneel Reinigen |