Menu Sluiten

Professionele Wasautomaten


Professionele wasautomaten

Professionele Wasautomaten.

Als u een klein bedrijf of een vestiging bezit, moet u altijd kiezen voor een professioneel was- of droogtoestel, ongeacht het soort was dat u doet. Een professioneel wasautomaat gaat altijd langer mee en maakt de kleren beter schoon dan om het even welk ander toestel. Als u een kinderdagverblijf, een wasserette of een salon runt, overweeg dan de aanschaf van een industriële wasapparatuur of droger. Deze zijn ontworpen om de kleding er schoon en perfect uit te laten zien.

Industriële apparaten zijn ook zeer efficiënt.

Het bezit van professionele wasautomaat bespaart u tijd en energie. Omdat ze minder water en energie nodig hebben, zal uw schoonmaaktijd aanzienlijk korter zijn. Als de kosten geen belemmering vormen voor de aankoop van een professionele wasmachine, zijn er vele types waaruit men kan kiezen.

Een (semi) professionele wasmachine wast tot 50% sneller schoon dan een gewone, gezinswasmachine. Baat je een kapperszaak, restaurant of hotel uit? Dan is die vuile was sneller schoon dankzij een professionele wasmachine.

Dit soort toestellen gaan drie keer langer mee dan een huishoudelijke wasmachine. Omdat je op hogere temperaturen wast, zal ook je sterk vervuild wasgoed schoon zijn.

Info over professionele wasautomaten

De discipline van Professionele wasautomaten

Indien je een semi-professionele wasautomaat met afvoerklep koopt, dan hoef je de filter van de wasmachine niet te reinigen. Wil je gebruikers van je wasmachine per wasbeurt laten betalen? Dan koop je best een professionele wasmachine die je op een muntsysteem kan aansluiten.

Professionele wasmiddelen kunnen automatisch ingeregeld worden bij de professionele wasmachines. Dit zorgt voor uiterst efficiënt gebruik met het beste resultaat voor uw textiel.

Ook is dit milieuvriendelijk, omdat automatische zeepsystemen exact de juist hoeveelheden wasmiddel toevoegen. Hierdoor blijven geen resten achter in de professionele wasmachine.

Meer info over professionele wasautomaten nu op www.miele.be.

Tags

Accessoires Professionele Wasmachines | Apparatuur Wasserettes | Bedrijfswasmachines | Bedrijven Professionele Wasautomaten | Industriele Wasmachine | Leveranciers Professionele Wasautomaten | Profession |